Articole asemanătoare

Un comentariu

 1. 1

  Cristina

  Nu, fir-ar sa fie, NU! Refuz sa cred ca o sa se intample asta. Poate sunt o idealista, stiu ca oamenii au momente cand aleg ce e mai usor si mai sigur, dar refuz sa cred ca toti vor face acest lucru. Eu una, nu il voi face. Nu ma voi izola in casa pentru ca asa e mai sigur si nu o sa ma multumesc cu spectacole vazute online.
  Inainte de toata nebunia cu COVID-ul, am urmarit un spectacol prin vreo 6-7 tari din Europa. Spectacolul se numeste Betroffenheit si sa il vad live de 13 ori a fost un privilegiu pe care nu l-as da pentru nimic in lume. Si da, acum e disponibil pe marquee.tv, si l-am revazut si asa, dar nu este nici pe departe acelasi lucru. Imi place sa spun ca este cam aceeasi diferenta ca intre a bea ceai din cea mai buna ceainarie din lume si a bea un ceai de la automatul de cafea. Nu e acelasi lucru si nu poate fi acelasi lucru.
  Asa ca din secunda in care o sa se relaxeze reglementarile legale si o sa putem pleca din casa in primul rand si din tara in al doilea rand, eu o sa fiu acolo. Pe baricade. Alaturi de cei care mi-au oferit catharsisul de care vorbeati in articol. Pentru ca avem nevoie unii de altii. Pentru ca lumea e uneori nedreapta si trista si avem nevoie de o evadare din ea. Pentru ca e de o mie de ori mai bine sa traim in risc decat sa traim in frica.

  Răspunde

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright 2020 © Site-ul este proprietatea Centrului Cultural Lumina | Politica de confidentialitate | Politica GDPR